Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Realme X2 Pro: Έρχεται με έως 12GB RAM και 256GB ROM!

Realme X2 Pro: Έρχεται με έως 12GB RAM και 256GB ROM!

απο John Leondaris

Ο CMO της εταιρίας, Xu Qi Chase, επιβεβαίωσε επίσημα ότι το επερχόμενο Realme X2 Pro θα έρθει με χωρητικότητα έως και 12GB LPDDR4X RAM και 256GB UFS 3.0 storage. Αυτό το νέο έφτασε μετά τις χθεσινές πληροφορίες που είχαμε για το Realme X2 Pro. Σύμφωνα με αυτές, το κινητό θα έχει απόκριση αφής με 135 Hz. Επιπλέον, όπως όλα δείχνουν αναμένουμε και έναν ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Δηλαδή, θα μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο σε μόλις 0,23 δευτερόλεπτα.

Realme X2 Pro

Το κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει με μια AMOLED 6,5 ιντσών οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στην οθόνη, έχουμε μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας όπου θα φιλοξενηθεί η κάμερα των 32MP. Το τηλέφωνο θα έρθει εξοπλισμένο με μια τετραπλή κάμερα. Μάλιστα, ο κύριος αισθητήρας θα αγγίζει τα 64MP.

Επίσης, περιμένουμε μια κορυφαία απόδοση χάρη στον Snapdragon 855+ SoC και την μπαταρία των 4.000 mAh η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 50 W. Το Realme X2 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Μιας και τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του είναι ήδη γνωστά, το μόνο που μένει είναι να έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα του κινητού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights