Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus 7T: Η σειρά καταφτάνει στην Κίνα!

OnePlus 7T: Η σειρά καταφτάνει στην Κίνα!

απο John Leondaris

Τα OnePlus 7T, 7T Pro και 7T Pro McLaren Edition προσγειώνονται στην Κίνα. Το 7T διατίθεται με 425 δολάρια στην έκδοση των 8GB/128GB. Βέβαια, με μόλις 30 δολάρια ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα για διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο.

Το 7T Pro, από την άλλη, έρχεται με 8GB/256GB και κοστίζει 650 δολάρια. Εάν θέλετε περισσότερη μνήμη RAM, μπορείτε να αγοράσετε το McLaren Edition. Το συγκεκριμένο κινητό, διαθέτει 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το McLaren Edition κοστίζει 750 δολάρια.

OnePlus 7T

Τα OnePlus 7T και 7T Pro θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα από τις 22 Οκτωβρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας και της JD.com. Παράλληλα, το 7T Pro McLaren Edition θα είναι διαθέσιμο από τις 5 Νοεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights