Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Pixel 4: Δεν καταγράφουν βίντεο 4K στα 60fps γιατί… δε χρειάζεται!

Pixel 4: Δεν καταγράφουν βίντεο 4K στα 60fps γιατί… δε χρειάζεται!

απο John Leondaris

Το Pixel 4 και ο μεγαλύτερος αδερφός του, το Pixel 4 XL, δεν μπορούν να καταγράψουν βίντεο 4K 60fps. Η Google εξήγησε τον λόγο στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Σύμφωνα με την εταιρία, προτιμά να βελτιώσει την ποιότητα των 1080p βίντεο, μιας και οι περισσότεροι χρήστες τραβάνε βίντεο στα 1080p. Εξάλλου, η 4K/60fps εγγραφή δημιουργεί εξαιρετικά ογκώδη αρχεία. Τα δύο τηλέφωνα της εταιρίας, έρχονται με προεπιλεγμένο αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Η μόνη δυνατότητα αναβάθμισης είναι στα 128GB.

Pixel 4

Και εννοείται πως δεν υπάρχει υποδοχή κάρτας μνήμης. Επιπλέον, η Google σταμάτησε να προσφέρει δωρεάν original quality storage για φωτογραφίες και βίντεο (πράγμα που προσφερόταν στα φθηνότερα κινητά Pixel 3a). Τουλάχιστον, η Apple εκτός από τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, δίνει την έκδοση των 256GB στα iPhone11. Βέβαια, και σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να βάλει β

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights