Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ MIUi 11 και Android 10 για το Mi Mix 3
mi mix 3

MIUi 11 και Android 10 για το Mi Mix 3

απο Kostas Gliatiotis

Ένα απο τα πρώτα smartphones της Xiaomi που θα αναβαθμιστούν στο νεότερο MIUi 11 αλλά και σε Android 10, φαίνεται οτι θα ειναι το Mi Mix 3. Παροτι η εταιρεία εχει διαθέσει στην αγορά νεότερες συσκευές απο αυτο, το επέλεξε σαν την συσκευή με την οποία θα αρχισει τη διάθεση του βελτιωμένου γραφικού περιβάλλοντος της αλλά και του Android 10.

H αναβάθμιση εχει ξεκινήσει προς το παρόν απο την εγχώρια αγορά της Κίνας, και σε περιορισμένο αριθμό συσκευών. Όπως συνηθίζεται σε αυτες τις περιπτώσεις, αν το πρώτο «κύμα» συσκευών αναβαθμιστεί χωρίς προβλήματα, η διάθεση της νεότερης έκδοσης επεκτείνεται και σταδιακά φτάνει και σε άλλες χώρες.

Οι ιδιοκτήτες του Mi mix 3 στην Κίνα θα πρέπει να κατεβάσουν το αρχείο της αναβάθμισης με μέγεθος περίπου 2.3 GB και να την εγκαταστήσουν στη συσκευή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights