Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 9X: Έφτασε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Honor 9X: Έφτασε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

απο John Leondaris

Η global έκδοση του Honor 9X έφτασε την Πέμπτη ταυτόχρονα στο Άμστερνταμ, τις Κάτω Χώρες και τη Μόσχα της Ρωσίας. Σήμερα, μια ακόμη αγορά καλωσορίζει το εν λόγω κινητό. Μιλάμε για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το Honor 9X με τον Kirin 710F διατίθεται στην τιμή των 245 ευρώ.

Το συγκεκριμένο Honor 9X έρχεται με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Έχει μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 48 MP. Μπροστά, συναντάμε την pop up selfie κάμερα. Πρόκειται για κάτι καινούργιο για την Honor, η οποία μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει να κυκλοφορεί κινητά με notch/ οπή στην οθόνη, για την φιλοξενία της selfie κάμερας.

Μαζί με το Honor 9X, κάνουν την άφιξή τους το Honor Band 5 στα 27 ευρώ και τα ακουστικά Honor Sport Pro Bluetooth, στα 60 ευρώ. Το κινητό θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου. Οι χρήστες, μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και ενδέχεται να κερδίσουν ένα κινητό της Honor.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights