Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG W30 Pro: Κυκλοφορεί στην αγορά της Ινδίας

LG W30 Pro: Κυκλοφορεί στην αγορά της Ινδίας

απο John Leondaris

Τον Ιούνιο, η LG έφερε τα πάνω κάτω στην Ινδία, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια W smartphone σειρά της. Τόσο το W10 όσο και το W30 κυκλοφόρησαν στις αρχές Ιουλίου, ενώ το LG W30 Pro κυκλοφορεί τώρα.

LG W30 Pro

Το LG W30 Pro διατίθεται στην τιμή των 191 ευρώ. Έρχεται με μια 7,22 ιντσών 720×1520 19: 9 LCD οθόνη αφής. Το κινητό, φέρει Snapdragon 632, 4GB RAM, 64GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και μια ρύθμιση τριπλής κάμερας (13MP κύριος αισθητήρας , 8MP ultrawide, 5MP αισθητήρας βάθους).

Στο μπροστινό μέρος, η 15MP selfie κάμερα φιλοξενείται στην οθόνη, σε μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Η μπαταρία είναι 4.050 mAh και τρέχει Android 9 Pie. Τέλος, στο πίσω μέρος συναντάμε και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights