Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI : Ανοδική πορεία παρά το Ban σύμφωνα με δυο έρευνες

HUAWEI : Ανοδική πορεία παρά το Ban σύμφωνα με δυο έρευνες

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολυ ενδιαφέρουσα είδηση έκανε την εμφάνιση της τις τελευταίες ώρες, που δείχνει με τον καλυτερο τρόπο, οτι η στάση της κυβέρνησης των Ηνωμενων πολιτειών δεν εχει τελικά τόσο αρνητική επίπτωση στην πορεία της HUAWEI , στην αγορά των Smartphones. Δυο διαφορετικές αναλύσειςΔυο διαφορετικές αναλύσεις, απο την Counterpoint αλλά και την Canalys, αναφέρουν οτι η εταιρεία συνέχισε να αυξάνει τις πωλήσεις της ακόμα και το τρίτο τρίμηνο του 2019, με το Ban σε «πλήρη» εφαρμογη (δυστυχώς) .

Οι δυο ανεξάρτητες μεταξύ τους έρευνες δίνουν στην εταιρεία μια αύξηση 29% περίπου σε σύγκριση με την ιδια περίοδο του 2018. Αυτο εχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ειναι ουσιαστικά το πρώτο ολοκληρωμένο τρίμηνο μετά την εφαρμογη του Ban, που δείχνει οτι οι καταναλωτές συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα Smartphones της HUAWEI.

Μαλιστα με μερίδιο που φτάνει πλεον το 19%, η εταιρεία πλησιάζει εντυπωσιακά κοντά στην Samsung που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22.4%, η οποία και αυτη με τη σειρά της είχε μια μικρή άνοδο περίπου 8% στο ίδιο χρονικό διάστημα.  Σύμφωνα με τις δυο αναλύσεις, η αύξηση των πωλήσεων της HUAWEI δεν οφείλεται μόνο στην εγχώρια αγορά της Κίνας, αφου και εκτός αυτής, η εταιρεία συνεχίζει να πουλάει περισσότερες συσκευές σε σύγκριση με την ιδια περίοδο του 2018. Η αύξηση αυτη ειναι προφανως περιορισμένη παρόλα αυτά δείχνει οτι υπάρχει μέρος του αγοραστικού κοινού που αγοράζει τις συσκευές αυτες ακόμα και χωρίς προεγκατεστημενες τις υπηρεσίες της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights