Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Vivo S5: Έρχεται στις 14 Νοεμβρίου με κάμερα σε σχήμα διαμαντιού!

Vivo S5: Έρχεται στις 14 Νοεμβρίου με κάμερα σε σχήμα διαμαντιού!

απο John Leondaris

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, είχαμε teases για το Vivo S5. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το smartphone θα παρουσιαστεί στις 14 Νοεμβρίου σε εκδήλωση στο Hangzhou της Κίνας.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τίποτε για το S5, αλλά το smartphone εντοπίστηκε σε ένα βίντεο την περασμένη εβδομάδα με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, σε σχήμα διαμαντιού.

Vivo S5

Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το S5 αυτή τη στιγμή. Όμως, γνωρίζουμε ότι τα S1 και S1 Pro ήταν συσκευές που επένδυαν στον τομέα της φωτογραφίας. Με αυτό το σκεπτικό, αναμένουμε ότι και το S5 θα απευθύνεται στο ίδιο κοινό. Περιμένουμε δηλαδή, μια κύρια κάμερα 48/64MP και έναν 32MP self-snapper.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το vivo S5 θα πρέπει να προσμένουμε σύντομα, καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την επίσημη παρουσίαση του κινητού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights