Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Motorola Razr 2019: Εντοπίστηκε σε πραγματικές φωτογραφίες!

Motorola Razr 2019: Εντοπίστηκε σε πραγματικές φωτογραφίες!

απο John Leondaris

Το foldable smartphone που ετοιμάζει η Motorola δεν είναι άλλο από το Motorola Razr 2019 και όπως φαίνεται… είναι θέμα χρόνου να το δούμε να κυκλοφορεί! Οι πρώτες live φωτογραφίες που διέρρευσαν, δείχνουν το κινητό να το κρατά ένας χρήστης στα χέρια του. Οι συγκεκριμένες εικόνες είναι αρκετά αποκαλυπτικές και δεν αφήνουν σχεδόν τίποτα στη φαντασία.

Motorola Razr 2019:

Άλλωστε, τι πιο πιστικό για την ύπαρξη ενός τηλεφώνου από τις ζωντανές φωτογραφίες του; Ένας χρήστης στο Weibo δημοσίευσε μια ζωντανή φωτογραφία στην οποία φαίνεται το Razr 2019 της Motorola. Άλλωστε, είναι ένα κινητό που με τον σχεδιασμό του ξεχωρίζει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ήδη κάποιος εκεί έξω που χρησιμοποιεί το κινητό δοκιμαστικά. Επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε το κινητό στην αγορά πολύ σύντομα. Ίσως η αρχική φήμη που ήθελε το Razr 2019 να κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο, να μην απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights