Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Θα εγκριθούν άδειες συνεργασίας με την Huawei

Θα εγκριθούν άδειες συνεργασίας με την Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, το υπουργείο εμπορίου των Ηνωμένων πολιτειών επιβεβαίωσε ότι πρόκειται το επόμενο διάστημα να χορηγήσει άδειες συνεργασίας αμερικανικών εταιρειών με την Huawei, μετά από μια μεγάλη περίοδο παράλογης επίθεσης απέναντι στην εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο υπουργός, ο Wilbur Ross, ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να εγκριθούν πολλές αιτήσεις που έχουν γίνει από διάφορες εταιρείες. Χωρίς να δώσει αναλυτικά στοιχεία για το πόσες θα είναι αυτές, είναι γνωστό ότι περίπου 290 εταιρείες έχουν καταθέσει ανάλογο αίτημα στο υπουργείο και περιμένουν έγκριση .

Η δήλωση πάντως του υπουργού ήταν τόσο παράλογη όσο και η γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης της χώρας , αναφέροντας ότι η ύπαρξη της Huawei στην λίστα με τις εταιρείες που έχουν εμπάργκο, σημαίνει ότι τα αιτήματα πρέπει να θεωρούνται εξ αρχής σαν απορριπτέα. Αλλά παρόλα αυτά κάποια θα εγκριθούν.

Αυτό που έχει σημασία εδώ, είναι να δοθεί από την κυβέρνηση των Ηνωμένων πολιτειών η άδεια στην Google προκειμένου να μπορεί και επίσημα να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Huawei σε μελλοντικές συσκευες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights