Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus 7T Pro McLaren Edition: Ξεκίνησε η κυκλοφορία του!

OnePlus 7T Pro McLaren Edition: Ξεκίνησε η κυκλοφορία του!

απο John Leondaris

Το McLaren Edition OnePlus 7T Pro αποτελεί μια περιορισμένη έκδοση του 7 Pro της OnePlus. Το κινητό, έρχεται με RAM και μέγιστο αποθηκευτικό χώρο στα 12GB και 256GB αντίστοιχα. Έχει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό με το πορτοκαλί χρώμα να χαρακτηρίζει το κινητό.

Τα όσα το συνοδεύουν στη συσκευασία του, είναι επίσης ιδιαίτερα. Ο Warp φορτιστής έρχεται σε πορτοκαλί και μαύρο χρώμα μαζί με ένα πορτοκαλί καλώδιο. Η θήκη μεταφοράς κατασκευασμένη από δέρμα alcantara και ίνες άνθρακα περιλαμβάνεται επίσης στην ειδική συσκευασία.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Το  McLaren Edition OnePlus έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας και η 5G έκδοση του κινητού τηλεφώνου αποτελεί μια αποκλειστικότητα της T-Mobile στις ΗΠΑ.

Στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν την limited McLaren Edition του OnePlus 7T Pro μπορούν να ξεκινήσουν τις παραγγελίες τους από τις 5 Νοεμβρίου. Η τιμολόγηση της αμερικανικής έκδοσης για την T-Mobile δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Όμως, για το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένουμε να κοστίζει 799 £  και 859 € για την Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights