Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus 7T Pro McLaren Edition: Ξεπούλησε σε 60 δευτερόλεπτα!

OnePlus 7T Pro McLaren Edition: Ξεπούλησε σε 60 δευτερόλεπτα!

απο John Leondaris

Η OnePlus ανακοίνωσε την 7T Pro McLaren Edition τον προηγούμενο μήνα. Σήμερα, κυκλοφόρησε το εν λόγω κινητό στην αγορά της Κίνας και στις παγκόσμιες αγορές. Η συσκευή σημείωσε απίστευτη επιτυχία στην Κίνα. Πιο συγκεκριμένα, όλο το διαθέσιμο απόθεμα είχε εξαφανιστεί σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει η Weibo.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Το OnePlus 7T Pro McLaren Edition είναι λίγο πιο ακριβό από το κανονικό OnePlus 7T Pro. Όμως, έχει έναν εντυπωσιακό χρωματισμό και περισσότερη μνήμη. Δηλαδή, έρχεται με 12 GB RAM αντί για 8GB. Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, είναι σχεδόν το ίδιο κινητό: Snapdragon 855+, 30W Dash Charge, 6.67″ οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και μια 48MP τριπλή κάμερα .

Το κινητό είχε ήδη εξαντληθεί στην Ινδία με μια σύντομη πώληση στο Amazon και μπορεί να αγοραστεί με ένα 5G modem στις Ηνωμένες Πολιτείες (μόνο μέσω της T-Mobile). Σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει η αποστολή του σε τρεις ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights