Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Google Pixel 4 XL: To bend test… δεν είχε αίσιο τέλος για το κινητό!

Google Pixel 4 XL: To bend test… δεν είχε αίσιο τέλος για το κινητό!

απο John Leondaris

Το τελευταίο θύμα των δοκιμών ανθεκτικότητας του Zack είναι το πολυσυζητημένο Google Pixel 4 XL. Η συνήθης δοκιμή γρατσουνιών είχε τα ίδια αποτελέσματα με τα υπόλοιπα τηλέφωνα στην αγορά. ο Zack τεστάρει ακόμη μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής και δείχνει την δοκιμή έκθεση της οθόνης σε φωτιά.

Google Pixel 4 XL

Ωστόσο, μόλις προχωρήσει στη δοκιμή λυγίσματος, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ζόρικα και το Google Pixel 4 XL σπάει εύκολα υπό πίεση. Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι αντέχει περισσότερο όταν η πίεση ασκείται στην πίσω πλευρά. Όταν όμως το κινητό πιέζεται από μπροστά, το πλαίσιο σπάει σε δύο σημεία. Ο Ζακ υποπτεύεται ότι οι γραμμές της κεραίας είναι τα αδύνατα σημεία του τηλεφώνου. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το εν λόγω βίντεο εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights