Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Fold: Ξεπούλησε στην Κίνα σε λιγότερο από πέντε λεπτά!

Galaxy Fold: Ξεπούλησε στην Κίνα σε λιγότερο από πέντε λεπτά!

απο John Leondaris

Η Samsung επαναλανσάρει το Galaxy Fold και όπως φαίνεται, το εγχείρημά της έχει επιτυχία. Η συγκεκριμένη foldable συσκευή πωλείται σε διάφορες αγορές και σήμερα έφτασε και στην Κίνα. Σύμφωνα με το λογαριασμό της εταιρείας στο Weibo, όλες οι διαθέσιμες μονάδες του τηλεφώνου, πουλήθηκαν σε πέντε μόλις λεπτά. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η τιμή του ξεπερνά τα 2.000 δολάρια.

Galaxy Fold

Η Samsung βέβαια, δεν έχει αποκαλύψει πόσα τηλέφωνα ήταν διαθέσιμα για αγορά, αλλά αμφιβάλλουμε εάν ο αριθμός αυτός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος. Παρόλα αυτά, είναι άξιο αναφοράς ότι ορισμένοι άνθρωποι πλήρωσαν το ποσό των  2.000 € για μια συσκευή με πτυσσόμενη Dynamic AMOLED 7.3″ οθόνη και Snapdragon 855.

Το Galaxy Fold διαθέτει μόνο μία επιλογή μνήμης: 12 GB RAM και 512 αποθηκευτικό χώρο. Η Samsung πούλησε το κινητό με αριθμό μοντέλου SM-F9000 που έχει μια μεγάλη μπαταρία 4.380 mAh αλλά δεν υποστηρίζει 5G. Μέχρι στιγμής, δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την άφιξη της επόμενης παρτίδας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights