Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Generation Y digital partner στο Athens Xclusive Designers Week

Η Generation Y digital partner στο Athens Xclusive Designers Week

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη καθιερωθεί ως η σημαντικότερη συνάντηση του κόσμου της μόδας στην Ελλάδα, το Athens Xclusive Designers Week αναθέτει στην Generation Y το live social media coverage του event. Η Generation Y αποτελεί leader του εγχώριου fashion industry, με σταθερές συνεργασίες με κορυφαία brands μόδας και με εις βάθος γνώση του χώρου, πραγματοποιώντας έτσι ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στην καθιέρωσή της ως βασικού πυλώνα του ψηφιακού μετασχηματισμού του κλάδου στη χώρα.

Στο μεγαλύτερο event μόδας της Ελλάδας, η Generation Y θα συμμετάσχει ως Digital Partner, αναλαμβάνοντας να καλύψει ζωντανά μέσα από τα κανάλια του Facebook και του Instagram δύο από τα πιο σημαντικά fashion shows της εβδομάδας, καθώς και ολόκληρο το event των νέων σχεδιαστών, αλλά και την απονομή των βραβείων προς όσους ξεχώρισαν.

Το Athens Xclusive Designers Week λαμβάνει χώρα δύο φορές τον χρόνο στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου, με τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάζουν, να αναδεικνύουν και εν τέλει να δημιουργούν τις τάσεις της νέας σεζόν.

Η καταρτισμένη ομάδα από Account Managers, Social Media Experts και Copywriters της Generation Y διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο live coverage γεγονότων κορυφαίας σημασίας, τα οποία απαιτούν άριστη οργάνωση και άμεση ανταπόκριση και αυτή τη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί με την τελευταία λέξη της μόδας για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το κορυφαίο fashion ραντεβού της χώρας!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights