Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 8 Pro: Θα έρθει με 120Hz οθόνη

OnePlus 8 Pro: Θα έρθει με 120Hz οθόνη

απο John Leondaris

To OnePlus 8 Pro είναι καθ’ οδόν, και όπως φαίνεται δε θα διαθέτει την selfie κάμερα τοποθετημένη σε pop up μηχανισμό. Η OnePlus κυκλοφόρησε το OnePlus 7 Pro τον Μάιο του τρέχοντος έτους με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο launch event του 7T τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία ανέφερε ότι όλα τα μελλοντικά της smartphone θα έχουν 90Hz οθόνη. Αυτό σημαίνει, ότι και τα OnePlus 8 και 8 Pro θα διαθέτουν 90Hz οθόνη . Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρόσφατες φήμες, το 8 Pro θα πάει ένα βήμα παραπέρα και θα εφοδιαστεί με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz αντί για 90Hz.

OnePlus 8 Pro

Ο industry tipster Max J. δημοσίευσε μια εικόνα στο Twitter με τη λεζάντα “Be a ‘pro'”. Πολλοί αρχικώς εσφαλμένα υπέθεσαν ότι αναφερόταν στο Samsung Galaxy S11 με οθόνη 120Hz . Όμως, τα πράγματα σύντομα ξεκαθάρισαν αφού αργότερα επιβεβαίωσε ότι αναφερόταν στο OnePlus. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, αυτό σημαίνει ότι το 8 Pro θα έρθει με οθόνη 120Hz. Εάν αυτό τελικώς αποδειχθεί πως αληθεύει, τότε το 8 Pro θα είναι το πρώτο smartphone από την κινεζική εταιρία που θα διαθέτει 120Hz οθόνη.

Έχουμε μπροστά μας αρκετούς μήνες ακόμη μέχρι την αποκάλυψη των OnePlus 8 και 8 Pro. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι τα δύο smartphone μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και έχουν οθόνες με οπή. Ωστόσο, το OnePlus 8 θα έχει μια τριπλή κάμερα, ενώ η Pro έκδοση θα έχει μια τετραπλή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights