Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus: Έφτιαξε ένα πιάνο χρησιμοποιώντας 17 κινητά 7T Pro!

OnePlus: Έφτιαξε ένα πιάνο χρησιμοποιώντας 17 κινητά 7T Pro!

απο John Leondaris

Πριν από μερικές ημέρες, η OnePlus δημοσίευσε μια σκοτεινή εικόνα στο Twitter με τη λεζάντα “Coming Soon”. Αυτό, έκανε ορισμένους να πιστεύουν ότι η εταιρεία έχει ετοιμάσει ένα ακόμη κινητό. Όπως φάνηκε όμως, έκαναν λάθος μιας και το νέο αυτό προϊόν αποδείχθηκε πως είναι ένα πιάνο!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η OnePlus ανήγγειλε ένα πιάνο, που το ονόμασε OnePlus Phone Piano. Δεν πρόκειται όμως για κανονικό πιάνο, αφού έχει κατασκευαστεί από 17 μονάδες του OnePlus 7T Pro.

OnePlus

Αυτές οι μονάδες είναι διατεταγμένες σε μια γραμμή για να δημιουργήσουν ένα “απλό και απαλό πληκτρολόγιο” και η 90Hz Fluid Display τεχνολογία του 7T Pro θα επιτρέψει στους πιανίστες να παίζουν στο OnePlus Piano Phone.

Η εταιρία δεν σκοπεύει να πουλήσει αυτό το πιάνο, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε αυτό όσοι ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία ή τη Φινλανδία. Ακολουθεί το πρόγραμμα της σύντομης περιοδείας της εταιρίας στην Ευρώπη:

10 Νοεμβρίου από 12 μ.μ.: Riverbank outside Tate Modern, London, Ηνωμένο Βασίλειο
12 Νοεμβρίου από 10 π.μ.: Place Jacques Rueff, Champ de Mars, Paris, Γαλλία
14 Νοεμβρίου από 10 π.μ.: Herrngasse 1, 91541 Rothenburg ob der Tauber, Γερμανία
16 Νοεμβρίου από 12 μ.μ .: Helsinki Hall, Central Station, Helsinki, Φινλανδία

Ο πιανίστας Karim Kamar θα συνοδεύει την OnePlus κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας. Μάλιστα, η εταιρεία λαμβάνει και… αφιερώσεις!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights