Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo U20: Φτάνει στις 22 Νοεμβρίου στην Ινδία!

Vivo U20: Φτάνει στις 22 Νοεμβρίου στην Ινδία!

απο John Leondaris

Η ινδική αγορά είναι έτοιμη να καλωσορίσει ένα ακόμη κινητό από την vivo. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ένα teaser που δημοσιεύτηκε από την Amazon. Η συσκευή ονομάζεται vivo U20 και θα φτάσει στις 22 Νοεμβρίου. Όπως αναμένεται, θα εφοδιαστεί με τον Snapdragon 675 και με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος.

Παρατηρώντας όμως με αρκετή προσοχή την εν λόγω συσκευή, παρατηρεί κανείς πως δεν πρόκειται για κάτι άλλο παρά για μια ακόμη ονομασία του vivo U3. Το U3, έφτασε τον περασμένο μήνα και αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το vivo U10, γνωστό στην Κίνα και ως vivo U3x .

Vivo U20

Το vivo U20 διαθέτει μια τριπλή κάμερα που περιλαμβάνει κύριο αισθητήρα 16 MP, 8 MP f/ 2.2 wide-angle και 2 MP macro κάμερα. Η οθόνη διακόπτεται από μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Εκεί, φιλοξενείται η selfie κάμερα, η οποία είναι επίσης 16MP.

Τα υπόλοιπα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά βλέποντας τα χαρακτηριστικά του U3, μαθαίνουμε ότι θα έρθει με μια Full HD+ οθόνη 6.53″. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ ο στο κάτω μέρος συναντάμε μια micro USB θύρα.

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 5.000 mAh και γρήγορη φόρτιση 18W. Η τιμή εκκίνησης είναι 999 CNY. Παραδοσιακά, καταλαβαίνουμε ότι στην Ινδία θα κοστίσει 9,990 INR, ή με άλλα λόγια 125 ευρώ. Πρέπει άλλωστε να λάβουμε υπόψη μας πως το vivo U10 με Snapdragon 665 πωλείται στα 115 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights