Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S11: Θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz;

Samsung Galaxy S11: Θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz;

απο John Leondaris

To Samsung Galaxy S11 καταφθάνει και όπως φαίνεται θα έρθει με οθόνη 120 Hz. Στο Twitter, δημοσιεύτηκαν screenshots του κρυμμένου μενού από μια κορεατική έκδοση του One UI Beta 2.0. Αυτό, είχε διατεθεί στους χρήστες των Galaxy Note 9 λιγότερο από μία ημέρα πριν. Το μενού εντοπίστηκε στο κινέζικο build του beta.

Το μενού, λοιπόν, περιέχει τρεις επιλογές για το πώς θα χρησιμοποιήσει ο χρήστης τη λειτουργία 120 Hz. Η πρώτη επιλογή, διατηρεί την οθόνη στα 60 Hz, η άλλη τη διατηρεί μονίμως στα 120 Hz και η τελευταία ενεργοποιεί τη λειτουργία 120 Hz και την εναλλάσσει αυτόματα στα 60 Hz.

Samsung Galaxy S11

H Razer ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για ένα δικό της gaming smartphone. Από τότε, τα gaming κινητά χρησιμοποιούν υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης. Φέτος, η OnePlus παρουσίασε μια οθόνη 90Hz στο OnePlus 7. Το ίδιο έκανε και η Huawei με το Huawei Mate 30 Pro. Οι υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης στις κινητές συσκευές είναι όπως φαίνεται μια νέα τάση στα smartphones. Είναι όμως άραγε αυτό το χαρακτηριστικό κάτι που έχει μεγάλη ζήτηση και αφορά ιδιαίτερα τους χρήστες;

Το S11 φημολογείται ότι φέρνει Night Hyperlapse και λεπτότερα bezels. Το κινητό πιστοποιήθηκε επίσης ότι διαθέτει μπαταρία 3.720 mAh. Τέλος, όπως φαίνεται θα δούμε το Samsung Galaxy S11 σε τρία μεγέθη και πέντε παραλλαγές, μεταξύ των οποίων και αυτή με υποστήριξη 5G.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights