Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo U20: Κάνει το ντεμπούτο του στην Ινδία!

Vivo U20: Κάνει το ντεμπούτο του στην Ινδία!

απο John Leondaris

To Vivo U20 έρχεται στην Ινδία! Η vivo λάνσαρε το U10 στην Ινδία τον Σεπτέμβριο. Η εταιρία, εφοδίασε το συγκεκριμένο κινητό με τον Snapdragon 665 SoC, με μια τριπλή κάμερα και με μια μπαταρία 5.000 mAh. Σήμερα, η vivo φέρνει το vivo U20. Το κινητό όμως, δεν είναι άλλο από το U3 που ανακοινώθηκε στην Κίνα τον περασμένο μήνα.

Το vivo U20 φέρει Snapdragon 675 SoC με μνήμη RAM έως 6 GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Ωστόσο, το τηλέφωνο διαθέτει και υποδοχή για microSD κάρτα, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και τα 256GB.

Η συσκευή, έχει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια τριπλή κάμερα. Πρόκειται για έναν 16MP κύριο αισθητήρα, 8MP super-wide και 2MP macro.

Vivo U20

Όσον αφορά το λογισμικό, το vivo U20 τρέχει το βασισμένο στο Android Pie Funtouch OS 9.2. Επίσης, έρχεται με Widevine L1 πιστοποίηση για streaming σε Amazon Prime Video και Netflix σε HD.

Το U20 διατίθεται στις αποχρώσεις Racing Black και Blaze Blue και φέρει μια μπαταρία 5.000 mAh με 18W Dual-Engine Fast Charging υποστήριξη .

Η βασική έκδοση του U20 με μνήμη RAM 4GB διατίθεται στην τιμή των 10.990 INR (155$ / 140€). Μπορείτε βέβαια να έχετε και 2GB RAM επιπλέον δίνοντας 1.000 INR (14$/ 13€ ) ακόμη.

Το smartphone ξεκινά να πωλείται στην Ινδία από τις 28 Νοεμβρίου μέσω του Amazon.in και της επίσημης ιστοσελίδας της vivo στην Ινδία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights