Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia: Φέρνει νέο smartphone στις 5 Δεκεμβρίου

Nokia: Φέρνει νέο smartphone στις 5 Δεκεμβρίου

απο John Leondaris

Η HMD Global, η εταιρεία που κατασκευάζει τα smartphones της Nokia, άρχισε να μας προϊδεάζει για το επόμενο προϊόν της. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Δεκεμβρίου. Δυστυχώς όμως, μέχρι στιγμής εκτός από την προαναφερθείσα ημερομηνία, δεν έχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Nokia

Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να θυμηθούμε πως πέρυσι στις 5 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε το Νokia 8.1. Με αυτό το σκεπτικό, σίγουρα δεν θα μας εξέπληττε ιδιαίτερα εάν το εν λόγω κινητό δεν είναι άλλο από τον διάδοχο του 8.1. Ίσως, λοιπόν, να είναι το Nokia 8.2 το κινητό που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από την εταιρία.

Άλλες εικασίες αναφέρουν το Nokia 5.2 (το οποίο μέχρι στιγμής στην ουσία απουσιάζει) και το Νokia 2.3 (το οποίο αναμένεται να έχει λίγες μόνο βελτιώσεις σε σύγκριση με το 2.2).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights