Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Realme X50 5G: Θα έχει δύο selfie κάμερες!

Realme X50 5G: Θα έχει δύο selfie κάμερες!

απο John Leondaris

Το Realme X50 5G θα είναι το πρώτο κινητό από την Realme με υποστήριξη 5G. Η Realme παρουσίασε φέτος την πρώτη της ναυαρχίδα που ονομάστηκε X2 Pro. Η εταιρία, εφοδίασε την συγκεκριμένη συσκευή με τον Snapdragon 855+ και με πολλά άλλα premium χαρακτηριστικά. Τώρα, η Realme στοχεύει ακόμη ψηλότερα και ετοιμάζεται να παρουσιάσει πολύ σύντομα το Realme X50 5G. Αυτό αποκάλυψε η CMO της εταιρίας Xu Qi Chase στο Weibo.

Από την εικόνα που δημοσίευσε η Xu Qi Chase, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε πως το Realme X50 5G θα έχει δύο selfie κάμερες. Οι κάμερες είναι τοποθετημένες στην επάνω αριστερή γωνία του κινητού. Όπως φαίνεται, αυτές φιλοξενούνται σε οπή στην οθόνη. Από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ότι το X50 5G δεν θα είναι μόνο το πρώτο τηλέφωνο με υποστήριξη 5G από την εταιρία. Θα είναι, λοιπόν, και το πρώτο της κινητό που θα έχει οπή στην οθόνη.

https://in2mobile.gr/?s=realme&post_type=post

Ενώ το άλμα από το X2 σε X50 προκαλεί πραγματικά εντύπωση και απορία, η Chase αποφάσισε να διαλευκάνει την κατάσταση και εξήγησε τη λογική πίσω από το όνομα. Το X, λοιπόν, αντιπροσωπεύει την σειρά X που είναι η σειρά πρωτοπόρων συσκευών με όλη τη νέα τεχνολογία που φέρνει η Realme. Το 5 αντιπροσωπεύει την εισερχόμενη γενιά 5G smartphones. Τέλος, το 0 συμβολίζει μια νέα αρχή – όπως το 5G μέλλον της κατασκευάστριας εταιρίας.

Το Realme X50 5G θα λειτουργεί τόσο σε αυτόνομα όσο και σε μη αυτόνομα 5G δίκτυα, πράγμα που σημαίνει ευκολότερη μετάβαση και ευρύτερη κάλυψη. Η Realme δεν έχει αποκαλύψει ακόμη περισσότερα για το συγκεκριμένο smartphone της. Μεταξύ των όσων δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη είναι και ο χρόνος κυκλοφορίας του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights