Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X2: Έρχεται σε Avocado Green παραλλαγή

Realme X2: Έρχεται σε Avocado Green παραλλαγή

απο John Leondaris

Η Realme φέρνει ένα νέο χρώμα του Realme X2. Την απόχρωση αυτή η εταιρία την έχει ονομάσει Avocado Green. Όπως μπορούμε, λοιπόν, να διαπιστώσουμε, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Η συσκευή αυτή είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για αγορά στην Κίνα. Μάλιστα, για τις πρώτες ημέρες της πώλησης θα έρθει με μια μικρή έκπτωση. Δηλαδή, αντί για 270 δολάρια (1.899 CNY), θα έρθει στα 240 δολάρια (1. 699 CNY).

Το νέο αυτό Realme X2 είναι κατά τ’ άλλα το ίδιο κινητό. Δηλαδή, στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον Snapdragon 730G με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο. Η μόνη ουσιαστική διαφορά που αξίζει να σημειώσουμε, είναι απλώς το χρώμα του και ότι έρχεται με ένα νέο προεπιλεγμένο θέμα στο UI, το οποίο είναι κατά βάση πράσινο.

Realme X2

Η Realme φέρνει αυτό το νέο χρώμα για να συμπληρώσει την Master Edition του Realme X2 Pro. Αυτή η Brick Red παραλλαγή του κινητού είναι τώρα διαθέσιμη για προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας. Η έκδοση 12/ 256GB έρχεται με μια μικρή έκπτωση 100 CNY. Η τελική, δηλαδή τιμή του κινητού είναι περίπου στα 455 δολάρια (3.199 CNY).

Η διάθεση του Brick Red Realme X2 Pro είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights