Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Vivo IQOO Neo 855+: Παρουσιάζεται αύριο

Vivo IQOO Neo 855+: Παρουσιάζεται αύριο

απο John Leondaris

Τον περασμένο Οκτώβριο, η vivo ανανέωσε το IQOO Neo φέρνοντας το IQOO Neo 855. Το κινητό αυτό, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά του, φέρνει τον πιο ισχυρό Snapdragon 855 και ταχύτερο UFS 3.0 storage στις εκδόσεις 128GB και άνω. Τώρα, η vivo φέρνει μια ακόμα νεότερη συσκευή. Πρόκειται για το IQOO Neo 855+ το οποίο ξεκινά αύριο όπως επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο Weibo λογαριασμό της εταιρίας.

Vivo IQOO Neo 855+

Μόλις χθες, είδαμε τη συσκευή να εμφανίζεται στο AnTuTu, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει 503.734 πόντους. Πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα σκορ που έχουμε δει για κινητά που φέρουν Snapdragon 855+.

Προηγουμένως, το τηλέφωνο εμφανίστηκε και στην TENAA. Έτσι, μαθαίνουμε ότι το κινητό θα έρθει με μια Super AMOLED 6,38 ιντσών οθόνη. Η τριπλή κάμερα του Vivo IQOO Neo 855+ έχει κύριο αισθητήρα 12ΜΡ. Το κινητό, φέρει επίσης μια μπαταρία 4.500 mAh.

Ταυτόχρονα, επιβεβαιώθηκε ότι η συσκευή φέρει πράγματι τον Snapdragon 855 + SoC με έως 12GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights