Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S11e: Θα έχει υποστήριξη 5G και γρήγορη φόρτιση

Samsung Galaxy S11e: Θα έχει υποστήριξη 5G και γρήγορη φόρτιση

απο John Leondaris

Το Samsung Galaxy S11e (SM-G9810) θα έχει υποστήριξη 5G, σύμφωνα με έγγραφα πιστοποίησης 3C. Στη φετινή S10 σειρά τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά. Πιο συγκεκριμένα, απ’ όλες τις συσκευές της σειράς, μόνο το premium Galaxy S10 5G είχε αυτή τη δυνατότητα. Όμως, φαίνεται ότι το επόμενο έτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Samsung Galaxy S11e

Το πιο προσιτό “e” μοντέλο θα υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση 25W, έναντι των 15W του S10e. Αυτό βασίζεται στο USB Power Delivery (με υποστήριξη PPS), που σημαίνει ότι υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία συμβατών φορτιστών για να διαλέξει ο εκάστοτε χρήστης.

Τα υπόλοιπα 2019 S κινητά, τα Galaxy S11 και S11 +, θα έχουν 25 W ενσύρματη φόρτιση. Αυτό σημαίνει, ότι όσοι θέλουν μια Samsung συσκευή με φόρτιση 45 W, το Galaxy Note10+ αποτελεί την μόνη επιλογή. Σύντομα, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές που ετοιμάζει η Samsung για το νέο έτος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights