Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 8 Lite: Έρχεται με punch hole στην οθόνη

OnePlus 8 Lite: Έρχεται με punch hole στην οθόνη

απο John Leondaris

Τον Οκτώβριο, υπήρξαν διαρροές για τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro που πιθανόν να έρθουν στο 2ο τρίμηνο του 2020. Από την άλλη, η Lite παραλλαγή μπορεί να έρθει μαζί με την vanilla 8 και Pro έκδοση. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, το OnePlus 8 Lite φαίνεται να διαφέρει από τα vanilla 8 και Pro μοντέλα που έχουν παρόμοιο σχεδιασμό.

Το smartphone θα έχει ένα curved rear πάνελ από γυαλί, με μια ορθογώνια διάταξη κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία. Εκεί, θα στεγάζονται δύο κάμερες με ένα φλας LED και ίσως να δούμε και αισθητήρα ToF. Στο πίσω μέρος του OnePlus 8 Lite δεν συναντάμε όμως σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επομένως, είναι πιθανό ο αισθητήρας να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, κάτω από το γυαλί της οθόνης. Αυτό, είναι κάτι που μας δείχνει ότι το τηλέφωνο θα φέρει ένα AMOLED πάνελ. Όπως και να’ χει, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης θα είναι στα 90Hz.

OnePlus 8 Lite

Η τοποθέτηση των κουμπιών, η υποδοχής κάρτας SIM, η θύρας USB-C και του ηχείου στο 8 Lite είναι όμοια με τα 8 και 8 Pro. Το κινητό (8,6 mm), είναι παχύτερο από το vanilla 8 και λεπτότερο από την έκδοση Pro .

Οι συσκευές OnePlus 8 και 8 Pro είναι πιθανό να έρθουν με τον πρόσφατο Snapdragon 865 SoC στο εσωτερικό τους. Ωστόσο, το OnePlus 8 Lite που θα ανήκει στην mid-range κατηγορία, πιθανότατα θα έχει διαφορετικό chipset.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν νεότερα από την OnePlus για τη σειρά OnePlus 8. Μέσα στις επόμενες όμως εβδομάδες ή μήνες αναμένουμε περισσότερα νέα σχετικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights