Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Lenovo: Συνεχίζουν μαζί

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Lenovo: Συνεχίζουν μαζί

απο John Leondaris

Τη συνέχιση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η Lenovo, καθώς αποφάσισαν να ανανεώνουν την κοινή τους πορεία και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η συνέχιση της συνεργασίας παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία το «παρών» έδωσαν ο γενικός διευθυντής της Lenovo, Παναγιώτης Μακρυνιώτης, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μιχάλης Λάιος, και ο καλαθοσφαιριστής των «πράσινων» Γιώργος Παπαγιάννης.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Μακρυνιώτης δήλωσε, μεταξύ άλλων: Η Lenovo θα συνεχίσει να στηρίζει την Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – μια ομάδα πρότυπο, με διεθνή αναγνώριση, κύρος και ιστορία που χαρακτηρίζεται από πολλές διακρίσεις και μεγάλες στιγμές. Ως ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική, επαγγελματική και εταιρική χρήση, με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχουμε πολλά κοινά στη φιλοσοφία μας: τη νοοτροπία του πρωταθλητή και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και διακρίσεις.».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Λάιος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Για εμάς είναι μια πολύ σημαντική ημέρα καθώς επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Lenovo. Είμαστε ένα top brand στον αθλητισμό και η Lenovo είναι κάτι αντίστοιχο στον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας γενικότερα. Οπότε, νομίζω πως η συνταγή είναι εξ’ αρχής πετυχημένη δεδομένων και των κοινών μας αξιών.».

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Lenovo. Πρόκειται για μια εταιρεία κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά. Πλέον, η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας, οπότε είναι λογικό τέτοιες συνεργασίες να μου αρέσουν περισσότερο.».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights