Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ZTE: Φέρνει το Axon 10s Pro 5G με Snapdragon 865 και 5G

ZTE: Φέρνει το Axon 10s Pro 5G με Snapdragon 865 και 5G

απο John Leondaris

Η ZTE αποκάλυψε ότι το Axon 10s Pro θα έρθει με 5G και Snapdragon 865 chipset. Μάλιστα, η εταιρεία αποφάσισε να αποκαλύψει όλα τα νέα σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα. Το Axon 10s Pro 5G θα κυκλοφορήσει με ανανεωμένο UI και με καλύτερα AI χαρακτηριστικά. Το κινητό, θα αποτελέσει την πρώτη από πολλές 5G συσκευές που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.

Το εν λόγω τηλέφωνο παρουσιάστηκε από τον Feng Xu, CEO στο Mobile Devices τμήμα της ZTE. Όπως φαίνεται, το κινητό είναι σχεδόν το ίδιο με το προηγούμενο Axon 10 Pro 5G και αναμένεται να κοστίσει λιγότερο από 400 ευρώ (δηλαδή κάτω από 3.000 CNY).

ZTE

Ταυτόχρονα, η ZTE ανέφερε ότι το τηλέφωνο θα έχει LPDDR5 RAM και UFS3.0 ROM για καλύτερες επιδόσεις. Το κινητό θα τρέχει το βασισμένο στο Android 10, MiFavor 10 OS. Το ZTE Axon 10s Pro 5G θα είναι το πρώτο τηλέφωνο με το νέο UI και θα έχει νέα εικονίδια, dark mode, gestures, έλεγχο δικτύου και άλλα πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.

Τέλος, η ZTE μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται ότι η συσκευή της θα είναι μόλις 175 γραμμάρια σε βάρος και 7,9 χιλιοστά σε πάχος. Έτσι, το κινητό αυτό καθίσταται ένα από τις πιο λεπτές 5G συσκευές της αγοράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights