Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Δύο νέα μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή

Δύο νέα μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή

απο Kostas Gliatiotis

Η τεχνολογία αλλάζει διαρκώς. Το ίδιο και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανανεώνει τα καταστήματά της με μεγαλύτερους χώρους, νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και έμφαση στην ψηφιακή εμπειρία του πελάτη. Δύο νέα μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή άνοιξαν τις πόρτες τους και καλωσορίζουν τους επισκέπτες τους «στην Καρδιά της Τεχνολογίας».

Ευρύχωρα, με μοντέρνα αισθητική, μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, αλλά και περισσότερο διαδραστικά, με live demos, connectivity υπηρεσιών και βιωματικές γωνιές, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων G Primeκαταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Σ’ ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περιβάλλον, με εμβαδόν 180τ.μ., τα νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή εντυπωσιάζουν με τη δυναμική τους πρόσοψη και τις διάτρητες μεταλλικές επιφάνειες με κύκλους, την industrial νοοτροπία σχεδιασμού και φωτισμού, αλλά και τις ανοιχτές -για πρώτη φορά- οροφές που αφήνουν ορατά τα στοιχεία της κατασκευής. Διαθέτουν, επίσης, δάπεδα που οριοθετούν τις προϊοντικές κατηγορίες και αυτόνομες εμπορικές ζώνες, που διευκολύνουν την περιήγηση του πελάτη.

Δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, Laptops, τηλεοράσεις και αξεσουάρ είναι άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες, ενώ οι βιωματικές γωνιές (Smart Home, Gaming Corner, TV Corner, Music, Fitness) και τα live demos προϊόντων και υπηρεσιών βελτιώνουν την digital εμπειρία τους. Στην Business Solutions area οι επαγγελματίες μπορούν να συζητήσουν για τις νέες δυνατότητες της επιχείρησής τους και να επιλέξουν ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ λειτουργεί, επίσης, πιστοποιημένο service point, ενώ οι καταναλωτές έχουν πάντα στη διάθεσή τους και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους του ΓΕΡΜΑΝΟΥ σε θέματα τεχνολογίας.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights