Αρχικη APPS / GAMES Play Store: Επεκτείνει στην Αφρική την πώληση εφαρμογών και παιχνιδιών

Play Store: Επεκτείνει στην Αφρική την πώληση εφαρμογών και παιχνιδιών

απο John Leondaris

Η Google έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία σε πολλές νέες χώρες (κυρίως της Αφρικής) να δημοσιεύουν και να πωλούν εφαρμογές και παιχνίδια στο Google Play Store. Όπως αναφέρει το Android Police, σε έξι από αυτές τις χώρες επιτράπηκε η δημοσίευση δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών. Όμως, τώρα η Google επιτρέπει στους προγραμματιστές από αρκετές περιοχές να πουλούν επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια στο Play Store. Πρόκειται για το Μπενίν, τη Μποτσουάνα, το Μάλι, τη Μοζαμβίκη, το Τόγκο και το Τουρκμενιστάν.

Play Store

Η υποστήριξη του Google Play φτάνει τώρα σε νέες περιοχές. Δηλαδή, στο Μπουρούντι, το Κονγκό, τη Γουινέα, το Λεσόθο, τη Λιβύη, το Μαλάουι, τη Μαυριτανία και τον Νίγηρα. Οι προγραμματιστές στις περιοχές αυτές μπορούν τώρα να εγγραφούν για να δημοσιεύουν δωρεάν και επί πληρωμή παιχνίδια και εφαρμογές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights