Αρχικη APPS / GAMES Δύο Νέα Παιχνίδια παρουσιάζει η RIOT FORGE

Δύο Νέα Παιχνίδια παρουσιάζει η RIOT FORGE

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα ομάδα της Riot Game, Riot Forge, ανακοίνωσε σήμερα τα νέα παιχνίδια Ruined King: A League of Legends Story, που ανέπτυξε η Airship Syndicate, και CONV / RGENCE: A League of Legends Story, από την Double Stallion Games και τα δύο στο  League of Legends (LoL) Universe

To Ruined King: A League of Legends Story είναι ένα παιχνίδι ρόλων (RPG) που έχει αναπτύξει η Airship Syndicate. Σε συνέχεια των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο Burning Tides, οι παίκτες μπορούν να παίζουν ως League of Legends champions και να εξερευνήσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι, την πολυσύχναστη πόλη Bilgewater και τα μυστήρια Shadow Isles. Κατέχοντας αγαπημένους champions των οπαδών του παιχνιδιού, καταπληκτικό art direction και ολοκαίνουργιες εκπλήξεις, το Ruined King: A League of Legends Story συνεχίζει τις ιστορίες πολλών champions του LoL Universe και προσφέρει έναν συναρπαστικό, νέο τρόπο γνωριμίας με τον κόσμο της Runeterra.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Riot Forge για το Ruined King: A League of Legends Story», δήλωσε ο Joe Madureira, Διευθύνων Σύμβουλος της Airship Syndicate. «Πάντα θεωρούσαμε πως τα γεγονότα του Burning Tides δημιούργησαν ένα πεδίο ανάπτυξης πολλών, διαφορετικών ιστοριών και μας ενθουσιάζει η ευκαιρία να είμαστε εμείς αυτοί που θα τις αναπτύξουμε και θα φέρουμε ξανά στη ζωή τα Bilgewater και Shadow Isles».

Το CONV/RGENCE: A League of Legends Story, είναι ένα single player, action παιχνίδι που ανέπτυξε η Double Stallion Games. Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν τον θεαματικό κόσμο του Zaun, όπως ο Ekko, ένας νέος εφευρέτης που με τη βοήθεια μια συσκευής χειρίζεται τον χρόνο. Στο CONV/RGENCE: A League of Legends Story y, ακολουθούμε το ταξίδι του Ekko, καθώς ανακαλύπτει ότι η δύναμη να αλλάζει το χρόνο έρχεται με πολλές συνέπειες.

«Ο Ekko είναι τόσο μοναδικός με μια πολυσχιδή προσωπικότητα που είναι χαρά μας να δουλεύουμε μαζί του», δήλωσε ο Lee Thomas, Creative Director της Double Stallion Games. «Μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στην εκπληκτική πόλη Zaun, η οποία έχει μια τόσο ενδιαφέρουσα και πλούσια κουλτούρα σε σύγκριση με το Piltover και θέλουμε να προσφέρουμε στους παίκτες έναν νέο τρόπο να γνωρίσουν το League of Legends Universe».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τις δύο πρώτες συνεργασίες μας με τις Airship Syndicate και Double Stallion Games, που ξέρουν πώς να ενσωματώσουν το δικό τους μοναδικό στυλ στο League of Legends Universe και να διηγηθούν ιστορίες που θα καθηλώσουν τους παίκτες» δήλωσε η Leanne Loombe, Head της Riot Forge. “Αυτή είναι μόνο η αρχή, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα σε ανάπτυξη και ανυπομονούμε να τα παρουσιάσουμε!»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ruined King: A League of Legends Story, επισκεφθείτε το: www.ruinedking.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CONV/RGENCE: A League of Legends Story, επισκεφθείτε το:  www.convrgencegame.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:  www.riotforgegames.com

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights