Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus: Γίνεται 6 ετών και γιορτάζει με εκπτώσεις και προσφορές!

OnePlus: Γίνεται 6 ετών και γιορτάζει με εκπτώσεις και προσφορές!

απο John Leondaris

Η OnePlus γίνεται σήμερα 6 ετών και γιορτάζει με εκπτώσεις και προσφορές για τα κινητά της σειράς 7. Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus 7 Pro διατίθεται με έκπτωση στις περισσότερες χώρες με τον κωδικό προσφοράς 6THBIRTHDAY και συνοδεύεται από ένα δωρεάν ζευγάρι Type-C Bullets ακουστικών.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται οι τιμές σε πολλές χώρες:
OnePlus

Να αναφέρουμε ότι σε ορισμένες χώρες η έκπτωση είναι προεφαρμοσμένη, ενώ σε άλλες πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό. Επίσης, σε ορισμένες υπάρχει δυνατότητα επιλογής αποθηκευτικού χώρου (π.χ. το Ηνωμένο Βασίλειο). Στις περισσότερες όμως χώρες υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο μοντέλο με την έκπτωση.

Οι συσκευές ΟnePlus 7T και 7T Pro δεν έχουν έκπτωση, αλλά συνοδεύονται από ένα δωρεάν ζευγάρι ακουστικών Bullets Wireless 2. Η αρχική τιμή του είναι στα 100 ευρώ, αλλά με την έκπτωση θα κοστίσει 80 σε όποιον θελήσει να αγοράσει μόνο τα ακουστικά.

Υπάρχουν και προσφορές για αξεσουάρ (ποικιλία θηκών, φορτιστές, ακουστικά και αξεσουάρ με έως και 50% έκπτωση). Η OnePlus έχει επίσης μια προσφορά και για θήκες των OnePlus 6 και 6T.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights