Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Pocophone F2: Έρχεται (επιτέλους) τη νέα χρονιά;
Pocophone F2

Pocophone F2: Έρχεται (επιτέλους) τη νέα χρονιά;

απο John Leondaris

Το brand Pocophone της Xiaomi – γνωστό ως Poco στην Ινδία – έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Αύγουστο με το Pocophone F1. Το smartphone ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεδομένου ότι ήρθε με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε μια εκπληκτική τιμή.

Οι φαν και τα μίντια ανέμεναν τον διάδοχο του Pocophone F1 εντός της τρέχουσας χρονιάς. Προς το παρόν όμως, δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα έρθει το επόμενο smartphone της Pocophone, αλλά ο παγκόσμιος επικεφαλής της εταιρείας Alvin Tse δήλωσε ότι από το επόμενο έτος θα έχουμε νεότερα σχετικά με το θέμα. Με άλλα λόγια, μάλλον αυτό σημαίνει ότι τελικά ενδέχεται να δούμε την επόμενη ναυαρχίδα μέσα στο 2020. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή να έχει την ονομασία Pocophone F2.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Pocophone F2. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το κινητό αυτό μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights