Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo S1 Pro: Θα κυκλοφορήσει στην Ινδία τον επόμενο μήνα

Vivo S1 Pro: Θα κυκλοφορήσει στην Ινδία τον επόμενο μήνα

απο John Leondaris

Η vivo ανακοίνωσε το S1 Pro τον Μάιο με μια οθόνη χωρίς notch, μιας και υπάρχει ένας pop-up μηχανισμός για τη selfie κάμερα. Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατες αναφορές, το smartphone θα φτάσει στην Ινδία στα μέσα Ιανουαρίου.

Το S1 Pro είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον Snapdragon 675 SoC και διατίθεται σε δύο εκδόσεις μνήμης: 6GB/256GB και 8GB/128GB. Το κινητό τρέχει Android Pie και διαθέτει μια 6.39″ FHD+ Super AMOLED οθόνη. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω απ’ το γυαλί της εν λόγω οθόνης.

Vivo S1 Pro

Το smartphone διαθέτει μια 32MP selfie κάμερα, η οποία είναι τοποθετημένη σε έναν pop-up μηχανισμό. Στο πίσω μέρος του κινητού βρίσκουμε έναν κύριο αισθητήρα 48MP, με 8MP ultra wide και 5MP αισθητήρα βάθους.

Το vivo S1 Pro έρχεται σε δύο χρωματικές επιλογές και φέρει μια μπαταρία 3.700 mAh που φορτίζει μέσω microUSB θύρας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights