Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi K20: Νέο MIUI 11 update φέρνει το Android 10!

Redmi K20: Νέο MIUI 11 update φέρνει το Android 10!

απο John Leondaris

Η Xiaomi άρχισε να διαθέτει το stable MIUI 11 τον Νοέμβριο. Ωστόσο, αυτό βασιζόταν ακόμα στο Android 9. Σήμερα, λοιπόν, μια αναφορά από την Κίνα αποκάλυψε ένα νέο update που προσγειώθηκε στα Redmi K20 και φέρνει το πολυπόθητο Android 10.

Η ενημέρωση έχει αριθμό MIUI V11.0.2.0.QFJCNXM και μέγεθος 2,3 GB. Μαζί με τις ενημερώσεις ασφαλείας, φέρνει και τις λειτουργίες του Android 10.

Redmi K20

Ταυτόχρονα, το MIUI 11 έρχεται ανανεωμένο με dark mode σε όλο το σύστημα. Το Redmi K20 παίρνει προς το παρόν την εν λόγω ενημέρωση μόνο στην Κίνα, αλλά μόλις γίνει η προσαρμογή των Google Services από την εταιρεία, αναμένεται να διατεθεί το update σε όλες τις παγκόσμιες μονάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις, θα πρέπει να ελέγξετε χειροκίνητα εάν η ενημέρωση έχει φτάσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights