Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note10+ 5G: Unlocked συσκευές παίρνουν το Android 10 update

Galaxy Note10+ 5G: Unlocked συσκευές παίρνουν το Android 10 update

απο John Leondaris

Το περασμένο Σαββατοκύριακο τα Galaxy Note10 + 5G στην Verizon στις ΗΠΑ έλαβαν το Android 10. Φυσικά, μαζί ήρθε και το One UI 2.0 της Samsung. Τώρα, λοιπόν, έφτασε η ώρα οι unlocked μονάδες να μπουν στον κόσμο της τελευταίας έκδοσης του Android.

Το Android 10 update προς το παρόν διατίθεται μόνο για τις unlocked μονάδες στην Ελβετία. Ωστόσο, αναμένεται η διάθεση της ενημέρωσης να επεκταθεί σε όλες τις χώρες όπου πωλείται η 5G έκδοση του Galaxy Note10+.

Galaxy Note10+ 5G

Το Android 10 update που κυκλοφορεί στην Ελβετία φέρει τον αριθμό έκδοσης N976BXXU1BSLA και έρχεται με το security patch του Δεκεμβρίου του 2019. Όσοι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να έρθει η σχετική ειδοποίηση, μπορούν να κάνουν τον έλεγχο χειροκίνητα, πηγαίνοντας σε: Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού από το κινητό τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights