Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S9: Νέο Android 10 beta με περισσότερα bug fixes

Samsung Galaxy S9: Νέο Android 10 beta με περισσότερα bug fixes

απο John Leondaris

Την περασμένη εβδομάδα, η Samsung κυκλοφόρησε το τέταρτο Android beta για τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 +. Έτσι, διορθώθηκαν ορισμένα σφάλματα και μαζί ήρθε το security patch του Ιανουαρίου του 2020. Τώρα, η εταιρία φέρνει ένα ακόμα beta build για τα S9 με διορθώσεις σφαλμάτων.

Samsung Galaxy S9

Τα builds για τα S9 και S9+ έχουν αριθμό έκδοσης G960FXXU7ZSLC και G965FXXU7ZSLC αντίστοιχα, ενώ έχουν μέγεθος περίπου 140MB. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα στην Ινδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, η διάθεση αναμένεται σύντομα να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο beta πρόγραμμα, μπορούν να κάνουν λήψη του τελευταίου Android 10 beta στο S9/S9+ πηγαίνοντας σε Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights