Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα Huawei Freelace

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα Huawei Freelace

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μια εβδομάδα, και εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχής σε Facebook, Instagram αλλα και το Youtube, ήρθε η ώρα να επιλεχθεί ο νικητής/νικήτρια των Freelace ασύρματων ακουστικών που μας παραχώρησε η Huawei Hellas για τον διαγωνισμό μας.

H διαδικασία επιλογής έγινε τυχαία με την χρήση ενός εργαλείου σχεδιασμένου ακριβώς για αυτόν τον σκοπό από την Woobox, προκειμένου να συμπεριληφθούν τα ποστ και στα δύο Social media αλλά και το Youtube. Ο τυχερός νικητής είναι από το Facebook, και συγκεκριμένα ο

Christos Katsavas

Όπως πάντα, η αποστολή των ακουστικών θα γίνει δωρεάν από εμάς στον τυχερό νικητή χωρίς κανένα απολύτως κόστος, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας βρίσκεται. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, γεμάτο υγεία (και τεχνολογία) να είναι το 2020, και φυσικά θα επανέλθουμε με πολλές ακόμα κληρώσεις στο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights