Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ZTE Axon 10s Pro 5G: Μια ανάσα απ’ την κυκλοφορία

ZTE Axon 10s Pro 5G: Μια ανάσα απ’ την κυκλοφορία

απο John Leondaris

Η ZTE αποκάλυψε ότι το Axon 10s Pro θα μοιάζει εξωτερικά με το Axon 10 Pro. Ωστόσο, στο εσωτερικό του κινητού θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή. Η TENAA, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι το τηλέφωνο θα φέρει το chipset Snapdragon 865 με το μόντεμ Snapdragon X55, επιτρέποντας έτσι την υποστήριξη 5G σύνδεσης στη ναυαρχίδα.

ZTE Axon 10s Pro 5G

Η εταιρεία δεν έχει μέχρι στιγμής αναφέρει την ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματος του ZTE Axon 10s Pro 5G. Όμως, η εμφάνιση της συσκευής στην ιστοσελίδα της ρυθμιστικής αρχής, μας δείχνει ότι είναι ήδη έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το ZTE Axon 10s Pro 5G έχει τον αριθμό μοντέλου ZTE A2020 SP. Η ελάχιστη χωρητικότητα μπαταρίας  θα είναι 3.900 mAh, ενώ οι διαστάσεις του κινητού είναι ακριβώς ίδιες με αυτές του Axon 10 Pro. Όμως, η ZTE ανέφερε ότι θα υπάρξει νέο, βελτιωμένο software.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights