Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL Plex Camera Review (Video): Διαφορετικό και αποδοτικό

TCL Plex Camera Review (Video): Διαφορετικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Στην μεσαία κατηγορία τιμής, το να έχει ένα Smartphone μια αρκετά καλή κάμερα θεωρείται πλέον δεδομένο. Αντίστοιχα πλέον, είναι συνηθισμένο οι περισσότερες προτάσεις να έρχονται με περισσότερες κάμερες στο πίσω μέρος τους, η κάθε μια από τις οποίες να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Στην περίπτωση του TCL plex, και με δεδομένο το ότι η εταιρεία κάνει την είσοδο της στην αγορά των Smartphones, οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του θα έπρεπε να προσφέρουν κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, δοκιμάζουμε την απόδοση της βασικής του κάμερας, που έρχεται με την συνηθισμένη πλέον ανάλυση των 48ΜΡ που δεν αποτελεί “προνόμιο” μόνο των ακριβότερων συσκευών. Μαζί με αυτή όμως, υπάρχει μια ακόμα κάμερα των 16ΜΡ με υπερ ευρυγώνιο φακό. Σε μια κατηγορία τιμής όπου οι κάμερες αυτού του είδους έρχονται συνήθως με χαμηλότερη ανάλυση στα 8ΜΡ (ουσιαστικά τη… μισή δηλαδή), η συσκευή της TCL προσπαθεί να ξεχωρίσει, και τουλάχιστον στον τομέα αυτό, το καταφέρνει με σχετική επιτυχία.

Όπως πάντα, δοκιμάζουμε αναλυτικά τις δυνατότητες που έχουν όλες οι κάμερες του Smartphone, με την τρίτη από αυτές, να είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστη. Το TCL plex έχει στο πίσω μέρος του μια κάμερα των 2ΜΡ μόλις, που όμως είναι σχεδιασμένη για πολύ συγκεκριμένη χρήση. Ο αισθητήρας αυτός έχει εντυπωσιακά μεγάλο μέγεθος, με 2.6μm μέγεθος σε κάθε φωτο ευαίσθητο στοιχείο του. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει  εντυπωσιακά καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι σχεδιασμένος για την λήψη video, όπου κατά κανόνα οι περισσότερες συσκευές δυσκολεύονται να διατηρήσουν καλά επίπεδα φωτισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας, πόσο μάλλον στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Το αναλυτικό Review θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, μαζί με την ξεχωριστή δοκιμή του Smartphone στον επίσης σημαντικό πλέον τομέα του Gaming.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights