Αρχικη APPS / GAMES WhatsApp : Σταματά την υποστήριξη για παλαιότερες συσκευές

WhatsApp : Σταματά την υποστήριξη για παλαιότερες συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με την σελίδα υποστήριξης του δημοφιλούς WhatsApp, η εφαρμογή του πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σύντομα σε παλαιότερες συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, τα Android Smartphones που τρέχουν έκδοση παλαιότερη από την 4,0,3 και όλα τα iPhone της Apple με iOS παλαιότερο από την έκδοση 9, επιρρεάζονται από την αλλαγή αυτή.

Από την 1 Φεβρουαρίου 2020 και μετά, οι συσκευές αυτές δεν θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του WhatsAPP, και δεν θα είναι δυνατή η καταχώρηση τους με νέο αριθμό. Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία, επειδή έχει πάψει να αναπτύσσεται η εφαρμογή με γνώμονα αυτές τις εκδόσεις, υπάρχει η περίπτωση κάποιες λειτουργίες του WhatsApp να σταματήσουν να λειτουργούν και νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση, οι συγκεκριμένες εκδόσεις είναι πλέον αρκετά χρόνια παλαιότερες, και οι συσκευές που τις “τρέχουν” είναι αντίστοιχα πολλά χρόνια πλέον στην αγορά. Θεωρητικά αποτελούν μικρό μέρος του συνόλου των Android και iOS Smartphones, και η λήξη της υποστήριξης τους θεωρείται λογική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.