Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Pro Unboxing

Huawei P Smart Pro Unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Στην μεσαία κατηγορία τιμής, υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Η Huawei από την πλευρά της, δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την κατηγορία τιμής, και παρουσιαζει συνεχώς νεότερες και πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Το P Smart Pro είναι η πλέον πρόσφατη από αυτές, και αποτελεί ένα Smartphone που έρχεται να βελτιώσει την παρουσία της, που ήδη αριθμεί πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους συσκευες.

Το P Smart Pro, ξεχωρίζει για την μεγάλη οθόνη του, που με διαγώνιο 6.59 ιντσών προσφέρει άνετη καθημερινή χρήση. Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή είναι εντυπωσιακά μικρό, με την μπροστινη κάμερα του Smartphone να… εμφανίζεται μηχανικά από το εσωτερικό του όταν είναι απαραίτητη. Στο πίσω μέρος του υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες, με την βασική από αυτές να έχει ανάλυση 48ΜΡ, συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα.

Μαζί της υπάρχει μια ακόμα κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό, που αποτελεί πλέον δεδομένο και σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η ανάλυση της είναι στα 8ΜΡ και συνοδεύεται από μια τρίτη κάμερα, των 2 ΜΡ που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό του βαθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο. To P Smart Pro που έχουμε στα χέρια μας, ηρθε σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χρώμα με την ονομασία Breathing Crystal. Θυμίζει έντονα το κορυφαίο P30 Pro της εταιρείας, από το οποίο και έχει δανειστεί τη συγκεκριμένη απόχρωση.

Στο εσωτερικό του Smartphone βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Kirin 710F επεξεργαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Huawei. Με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, μια ιδιαίτερα αποδοτική κάρτα γραφικών με τη χρήση του GPU Turbo, και 6GB μνήμης RAM, είναι περισσότερο από ικανός να καλύψει όλες τις απαιτήσεις που έχει κάποιος στην καθημερινή του χρήση. Τέλος το P Smart Pro κρύβει μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh στο εσωτερικό του, που όπως και στο σύνολο των Smartphones της Huawei, του προσφέρει πολύ καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει ξεχωριστό άρθρο και βίντεο για την απόδοση που έχουν οι 3 κάμερες του P Smart Pro, όπως φυσικά και το συνολικό και αναλυτικό μας Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights