Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ To CU OPΕΝ Stage επιστρέφει δυναμικά στις 14 Φεβρουαρίου με μια ανατρεπτική μουσική εμπειρία

To CU OPΕΝ Stage επιστρέφει δυναμικά στις 14 Φεβρουαρίου με μια ανατρεπτική μουσική εμπειρία

απο Kostas Gliatiotis

To CU OPEN Stage επιστρέφει δυναμικά την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στην ντισκοτέκ 33 Στροφές για να παρουσιάσει μια ανατρεπτική μουσική εμπειρία με τους Babis Batmanidis Company και το νικητή του διαγωνισμού, Chino, που θα αναλαμβάνει τα decks του after-party.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, οι επιλογές της διασκέδασης μπορεί να είναι πολλές. Καμία όμως σαν το CU OPEN Stage που υπόσχεται, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσει μια μοναδική μουσική εμπειρία σε ένα αναπάντεχο μέρος. Όλοι οι CU συνδρομητές και οι φίλοι τους μπορούν να απολαύσουν την ανατρεπτική εμφάνιση των Babis Batmanidis Company, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική ντίσκο.

Το party όμως δεν τελειώνει εκεί. Ο νικητής του διαγωνισμού CU OPEN Stage, Chino, θα αναλάβει τα decks του after-party, κρατώντας τη διάθεση στο ύψος των περιστάσεων.

Εμείς είμαστε έτοιμοι. Εσύ;

Περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ: https://www.facebook.com/events/2483710938562730/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights