Αρχικη APPS / GAMES Facebook: Θέλετε dark mode στο app; Κατεβάστε την Lite έκδοση!

Facebook: Θέλετε dark mode στο app; Κατεβάστε την Lite έκδοση!

απο John Leondaris

Η dark mode επιλογή γίνεται όλο και πιο δημοφιλής το τελευταίο διάστημα. Είναι γεγονός ότι αρκετά UIs την υιοθετούν, με αποκορύφωμα το system-wide dark mode που προσφέρει το Android 10 και iOS13. Ήδη, αρκετές δημοφιλείς εφαρμογές δείχνουν να προσαρμόζονται στα νέα (dark mode) δεδομένα. Βέβαια, το Google Maps (εκτός από τη λειτουργία πλοήγησης) και το Facebook φαίνεται πως αντιστέκονται προς το παρόν.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το dark mode για το Facebook είναι καθ’ οδόν, αν κρίνουμε τουλάχιστον από μια πρόσφατη εξέλιξη σχετικά. Πιο αναλυτικά, στο Facebook Lite για Android εμφανίστηκε μια επιλογή στο μενού, που επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόσουν την σκοτεινή λειτουργία.

Facebook

Άλλες εφαρμογές της ίδιας οικογένειας ήταν πιο προοδευτικές στο ζήτημα αυτό. Το Messenger, για παράδειγμα, εφήρμοσε το dark mode περίπου πριν από ένα χρόνο, ενώ το Instragram μόλις τον Οκτώβριο. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε πότε θα έρθει η πλήρης εφαρμογή του dark mode στο Facebook.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights