Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo A31: Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στην Ινδία

Oppo A31: Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στην Ινδία

απο John Leondaris

Το Oppo A31 που έφτασε στην Ινδονησία την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην Ινδία την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό θα διατεθεί στις αποχρώσεις Fantasy White και Mystery Black.

Oppo A31

Promo poster μας αποκαλύπτει ότι θα υπάρξουν στην Ινδία δύο εκδόσεις του κινητού. Η μία θα είναι με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η άλλη με 6/128GB. Το Oppo A31 έρχεται με μια 6,5 ιντσών 720×1600 20:9 IPS οθόνη, τον MediaTek Helio P35 SoC, μια τριπλή κάμερα (με κύριο αισθητήρα 12 MP, 2 MP macro cam και 2 MP αισθητήρα βάθους). Στο μπροστινό μέρος του κινητού, αναμένουμε μια 8 MP selfie κάμερα. Τέλος, το A31 διαθέτει μια μπαταρία 4.230 mAh και τρέχει το βασισμένο σε Android 9 Pie, ColorOS 6.1.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights