Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DxOMark: Το OnePlus 7T Pro ακριβώς πίσω από το Galaxy S10

DxOMark: Το OnePlus 7T Pro ακριβώς πίσω από το Galaxy S10

απο John Leondaris

Τα κινητά της OnePlus δεν ήταν ποτέ γνωστά για τις δυνατότητες των καμερών τους. Όμως, το 7 Pro αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση για εκείνους που δίνουν έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας. Σύμφωνα με τελευταίο review του DxOMark, το 7T Pro, το οποίο έχει το ίδιο hardware και το ίδιο software με το OnePlus 7 Pro, είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Μάλιστα, βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Galaxy S10 και το Huawei P30 Pro.

DxOMark

Το συνολικό σκορ της απόδοσης της κάμερας του κινητού είναι 114 βαθμοί. Άξιο αναφοράς είναι ότι το Galaxy S10 και το Huawei P30 Pro συγκέντρωσαν 116. Πρόκειται για ένα παραπάνω από ικανοποιητικό σκορ, με τα χρώματα να δείχνουν ζωντανά και τις λεπτομέρειες είναι σε καλά επίπεδα σε όλες τις συνθήκες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα θέματα σχετικά με θόρυβο, halo artifacts και ισορροπία λευκού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights