Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sony Xperia 10 II: Έρχεται επίσημα με τριπλή κάμερα και μεγάλη μπαταρία

Sony Xperia 10 II: Έρχεται επίσημα με τριπλή κάμερα και μεγάλη μπαταρία

απο John Leondaris

Το flagship Xperia 1 II και το επαγγελματικό Xperia Pro ήταν χωρίς αμφιβολία, οι πρωταγωνιστές της σημερινής εκδήλωσης της Sony. Όμως, το Xperia 10 II (το Xperia Ten Mark Two) θα μπορούσε να γίνει το best seller της εταιρίας.

Το τηλέφωνο είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον Snapdragon 665 (4GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο). Διαθέτει τρεις κάμερες (ultrawide, κανονική και τηλεφακό) και τη μεγαλύτερη μπαταρία οποιουδήποτε κινητού της μεσαίας κατηγορίας της Sony μέχρι σήμερα.

Sony Xperia 10 II

Το Sony Xperia 10 II έρχεται με μια OLED 6″ οθόνη με αναλογία CinemaWide 21: 9 και ανάλυση Full HD+. Διαθέτει έναν 8MP ultrawide angle shooter με εστιακό μήκος 16mm, κύριο αισθητήρα 12MP με PDAF και έναν 8MP τηλεφακό. Οι κάμερες είναι τοποθετημένες σε κατακόρυφη διάταξη, στην πάνω αριστερή γωνία. Το κινητό διαθέτει και μια μπροστινή 8MP κάμερα.

Το Sony Xperia 10 II είναι περίπου 10% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του Xperia 10 παρά το γεγονός ότι είναι ελαφρώς πλατύτερο και ψηλότερο. Η μπαταρία είναι 3.600 mAh, δηλαδή πάνω από 25% περισσότερο από το μοντέλο του περασμένου έτους. Υπάρχει επίσης το Xperia Adaptive Charging που ρυθμίζει τα επίπεδα ισχύος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Sony Xperia 10 II

Παρά την αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας, η Sony κατάφερε να κρατήσει το Xperia 10 II ελαφρώς πιο λεπτό από τον προκάτοχό του. Φέρει επίσης πιστοποίηση IP65/68 για προστασία από νερό και σκόνη, ενώ διαθέτει Gorilla Glass 6 μπροστά και πίσω.

Το Xperia 10 II έρχεται την άνοιξη του 2020 σε μαύρο και άσπρο χρώμα. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η τιμή του κινητού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights