Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P40 Lite: Έρχεται σε Ευρώπη, θα είναι ένα rebranded Nova 6 SE

Huawei P40 Lite: Έρχεται σε Ευρώπη, θα είναι ένα rebranded Nova 6 SE

απο John Leondaris

Η Huawei φέρνει το πρώτο μέλος της σειράς P40 στην Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ισπανία. Το Huawei P40 Lite έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του. Είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που οι Κινέζοι γνωρίζουν ως Huawei nova 6 SE στην Κίνα και οι Μαλαισιανοί ως Huawei nova 7i.

Το Huawei P40 Lite έρχεται με Kirin 810 και το βασισμένο στο Android 10, EMUI 10. Ωστόσο, δεν υπάρχουν Google Services. To κινητό διαθέτει μνήμη RAM 6GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB, αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω NM card. Η 6,4″ LCD οθόνη έχει ανάλυση FullHD+ και φέρει punch hole στην επάνω αριστερή γωνία.

Huawei P40 Lite

Το P40 Lite έρχεται με μια τετράγωνη κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ το φλας LED βρίσκεται κάτω. Πρόκειται για έναν 48MP κύριο αισθητήρα με 8MP ultra snapper, macro camera και έναν αισθητήρα βάθους. Η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 16MP και φακό f/2.0. Η μπαταρία των 4.200 mAh υποστηρίζει φόρτιση 40 W μέσω της θύρας USB-C.

Το τηλέφωνο διαθέτει 3,5mm audio jack και συνοδεύεται από έναν πλαϊνό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που αποτελεί και το power button.

Huawei P40 Lite

Η τιμή του Huawei P40 Lite είναι 299€. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν από τα καταστήματα Huawei και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας στις 2 Μαρτίου. Οι πρώτοι, θα πάρουν δωρεάν τα Freebuds 3, ενώ οι πρώτες αποστολές προγραμματίζονται για τις 7 Μαρτίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights