Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A11: Render αποκαλύπτει τριπλή κάμερα και punch hole
Galaxy A11

Galaxy A11: Render αποκαλύπτει τριπλή κάμερα και punch hole

απο John Leondaris

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, εμφανίστηκε μια εικόνα του Samsung Galaxy A11, αποκαλύπτοντας μια τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερή γωνία. Πρόσφατο render που διέρρευσε, μας ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για το A11.

Η εικόνα αποκαλύπτει ότι το A11 θα έχει punch hole στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Στο πίσω μέρος, γνωρίζουμε ότι θα έρθει με μια τριπλή κάμερα. Ταυτόχρονα, βλέπουμε τη θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, που είναι σε οβάλ σχήμα. Το power button και το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου.

Ταυτόχρονα, συναντάμε στο κινητό headphone jack 3,5 mm. Από προηγούμενες φήμες, γνωρίζουμε ότι το A11 θα έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο. Τώρα, μαθαίνουμε ότι θα διαθέτει 6,4″ LCD οθόνη, κύρια κάμερα 13MP και selfie κάμερα 8MP. Το Galaxy A11 πέρασε από την FCC τον περασμένο μήνα, αποκαλύπτοντας ότι θα έχει μια μπαταρία 4.000 mAh.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινώσει επίσημα η Samsung το Galaxy A11. Όμως, φημολογείται ότι θα έρθει στην Ινδία για περίπου 125 ευρώ, με κωδικό μοντέλου SM-A115.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights