Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy A41: Renders αποκαλύπτουν Infinity-U οθόνη και τριπλή κάμερα

Galaxy A41: Renders αποκαλύπτουν Infinity-U οθόνη και τριπλή κάμερα

απο John Leondaris

Renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy A41. Το κινητό θα φέρει μια Infinity-U οθόνη, η οποία αναμένεται να είναι μεταξύ 6″ και 6.1″. Ταυτόχρονα, σε notch στην οθόνη θα βρίσκεται μια 25MP selfie κάμερα.

Στο πίσω μέρος, βρίσκεται μια τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48ΜΡ. Δεν βλέπουμε κάποιον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επομένως, συμπεραίνουμε ότι το τηλέφωνο είτε θα έχει τον αισθητήρα τοποθετημένο στο εσωτερικό, κάτω απ’ το γυαλί της οθόνης, είτε θα διαθέτει απλώς Face Unlock.

Galaxy A41

Οι εικόνες δείχνουν επίσης το πλήκτρο έντασης ήχου και το power button τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου. Η υποδοχή κάρτας SIM βρίσκεται στα αριστερά. Στο κάτω μέρος, συναντάμε τη USB-C θύρα, μαζί με μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και το ηχείο. Η πηγή αναφέρει ότι το Galaxy A41 έχει 7,9 χιλιοστά πάχος, με την κάμερα να προσθέτει ένα ακόμη χιλιοστό.

Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πληροφορίες σχετικά με το Galaxy A41. Ωστόσο, χάρη στο Geekbench, γνωρίζουμε ότι θα έρθει με Helio P65 SoC, 4GB RAM και Android 10.

Το Galaxy A41 φημολογείται ότι διαθέτει 64GB αποθηκευτικό χώρο και μια μπαταρία 3.500 mAh, με φόρτιση ως και 15W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights